GLATKE I RELJEFNE ROLE I VREĆICE IZRAĐENE OD VRHUNSKOG FOLIJE;
VIŠESLOJNI FOLIJE RAZLIČITIH NAMJENA

VAKUUMSKE VREĆICE ZA SKLADIŠTENJE I
SOUS-VIDE KUHANJE

VAKUMSKI STROJEVI SA VANJSKOM ASPIRACIJOM, STOLNI KOMORNI STROJEVI ZA VAKUM PAKIRANJE; STROJ ZA VAKUUMSKO PAKIRANJE S POKLOPACIMA OD PLEKSIGLASA NA KOTAČIMA:
INDUSTRIJSKI SEKTOR.KOMORNI VAKUMSKI STROJ; KUHALO ZA SOUS-VIDE ; TERMO-ZATVARAČI LADICA.;GENERATOR OZONA;BRZI RAŠLAĐIVAČ

STROJEVI ZA VAKUMSKO PAKIRANJE I GASTRONOMSKA OPREMA

STROJEVI ZA PAKIRANJE I TEHNOLOGIJA PAKIRANJA

STROJEVI ZA PAKIRANJE I AUTMATSKE LINIJE ZA PAKIRANJE; MULTITUBE STROJEVI - ZA STICK PACK; UPA RAPID MAŠINE- RAZLIČITE VRSTE VREĆICA; UPA - PAKIRANJE U SACHET VREĆICE; POLUAUTOMATSKI STROJEVI ZA PAKIRANJE; SUSTAVI KODIRANJA I PRIJENOSA, BAZE PODATAKA, GRAVIRANJE

Back
Next

Vakumsko pakiranje

 

Primjena
Vakumsko pakiranje
Vakuumsko pakiranje je moderna tehnika pakiranja prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. To uključuje evakuaciju zraka sadržanog u pakiranju, a zatim zatvaranje. Na taj se način kisik i sva kemijska i biološka onečišćenja kao što su onečišćene tvari, bakterije i gljivice koje su inače prisutne u zraku eliminiraju iz kontakta s proizvodom. Različite razine negativnog tlaka mogu se koristiti kao funkcija stroja za pakiranje.
Proces i karakteristike proizvoda, kako bi se postiglo gotovo potpuna ekstrakcija zraka i ostatka kisika jednaka je stotim dijelovima početne vrijednosti. Svaki prehrambeni proizvod čuva se na niskoj temperaturi u atmosferi pročišćenog i razrijeđenog okoliša, zadržava svoje karakteristike boje, okusa i nutritivne vrijednosti tijekom dugog razdoblja. Drugim riječima, pretpakiranje zadržava svu svoju kvalitetu i ekonomsku vrijednost. Nema velikih sustava za postizanje ovih rezultata. Mogu se koristiti mali uređaji, jednostavni za korištenje, koje se moraju poštivati ​​sve faze pakiranja i u konačnici imati zaštićeni proizvod.


Trajnost vakuumsko spremljene hrane

Ovo nam gledište daje usporedbu između proizvoda pohranjenih u hladnjaku i tih proizvoda ako su dodatno vakuumirani, uz pretpostavku da to radimo u praktičnim kućanskim ili industrijskim uvjetima, bez upotrebe industrijskih aditiva i sredstava za produženje roka trajanja: Gornja trajnost može varirati kod nekih proizvoda, što ovisi o:
a. stvarnu svježinu proizvoda prije evakuacije
b. Njegova kiselost
c. pH faktor
d. temperatura okoline tijekom pakiranja
e. sastojci u složenijoj hrani
f. princip vakuumskog hlađenja i pečenja temelji se na ovladavanju uvjetima u vakuumu

Što vakuumsko pakiranje znači u neprehrambenoj industriji

Ima široku primjenu u neprehrambenoj industriji. Od proizvodnih do medicinskih, vakuumsko brtvljenje ključno je u zaštiti određenih proizvoda i izbjegavanju kontaminacije.

Proizvodnja
Mnogi dijelovi u proizvodnoj industriji moraju biti zaštićeni duž opskrbnog lanca kako bi se izbjegle bilo kakve nedostatke i olakšalo rukovanje nakon što dođe do kupca. Vakuumsko brtvljenje može vam pomoći da postignete ovaj cilj, pogotovo ako koristite deblje vrećice. To bi čak moglo promijeniti igru u optimizaciji vaše proizvodne linije.

Medicinski
Za medicinsku industriju, vakuumsko pakiranje je rješenje za izbjegavanje kontaminacije ili unakrsne kontaminacije. Također može spriječiti gubitak prinosa, na primjer u slučaju krvi ili vode.

Ušteda prostora
Ne samo da vakuumsko pakiranje štiti vašu robu od onečišćenja ili tijekom transporta, već može biti i dobra metoda za dobivanje prostora. Proces uklanjanja kisika komprimira paket, a sve to bez oštećenja sadržaja.
DORA-PAK d.o.o.
    Adresa tvrtke:
    Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB, CROATIA

    Proizvodnja i logistika:
    Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

    Tel.: ++385-1-6623658
    Fax:++385-1-6623657
    Mobilni tel.: ++385-98-317846;
   (098) 267-806
    E-mail: mail@dora-pak.hr  ;
                info@dora- pak.hr

Website: www.dora-pak.hr

Vijesti i ažuriranja

Predbilježite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti DORA-PAK d.o.o.
Predbilježba

Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se izvode na osobnim podacima, bilo automatizirani ili neautomatizirani, kao što su prikupljanje, snimanje, organiziranje, strukturiranje, pohranjivanje, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, pregled, korištenje, otkrivanje, prijenos, širenje ili objavljivanje na drugi način dostupno, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 

Politika se odnosi na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na:  http://data.europa.eu/eli / reg / 2016/679 / oj 

Napravljeno sa
od strane tvrtke DORA-PAK d.o.o. Tim za izradu.