Sterilization

GLATKE I RELJEFNE ROLE I VREĆICE IZRAĐENE OD VRHUNSKOG FOLIJE;
VIŠESLOJNI FOLIJE RAZLIČITIH NAMJENA

VAKUUMSKE VREĆICE ZA SKLADIŠTENJE I
SOUS-VIDE KUHANJE

VAKUMSKI STROJEVI SA VANJSKOM ASPIRACIJOM, STOLNI KOMORNI STROJEVI ZA VAKUM PAKIRANJE; STROJ ZA VAKUUMSKO PAKIRANJE S POKLOPACIMA OD PLEKSIGLASA NA KOTAČIMA:
INDUSTRIJSKI SEKTOR.KOMORNI VAKUMSKI STROJ; KUHALO ZA SOUS-VIDE ; TERMO-ZATVARAČI LADICA.;GENERATOR OZONA;BRZI RAŠLAĐIVAČ

STROJEVI ZA VAKUMSKO PAKIRANJE I GASTRONOMSKA OPREMA

STROJEVI ZA PAKIRANJE I TEHNOLOGIJA PAKIRANJA

STROJEVI ZA PAKIRANJE I AUTMATSKE LINIJE ZA PAKIRANJE; MULTITUBE STROJEVI - ZA STICK PACK; UPA RAPID MAŠINE- RAZLIČITE VRSTE VREĆICA; UPA - PAKIRANJE U SACHET VREĆICE; POLUAUTOMATSKI STROJEVI ZA PAKIRANJE; SUSTAVI KODIRANJA I PRIJENOSA, BAZE PODATAKA, GRAVIRANJE

Back
Next

Priprema u mikrovalnim pećnicama

 

Primjena
Mikrovalna pećnica
Trenutno proizvedene u Europi, ove gotove vrećice izrađene su od zaštićene laminirane strukture čiji je vanjski sloj poliester s obrnutim tiskom. Također dio strukture je lijevani polipropilen koji služi kao brtvilo. Kako laminirani materijal prolazi kroz rezač prije izrade vrećice, mikroperforiran je laserskom tehnologijom tako da npr. svježe povrće iznutra može nastaviti disati.

Kuhano na pari u mikrovalnoj pećnici

Sweet Baby Broccoli najnoviji je dodatak proširenoj liniji svježih proizvoda Ocean Mist koji se mogu kuhati na pari u vlastitoj vrećici za mikrovalnu pećnicu.
Ono što se događa unutar mikrovalne pećnice je da se, kako se vrećica počinje napuhavati zbog pare koja se stvara unutra, ventil dizajniran točno u fleksibilnom filmu lagano otvara kako bi se omogućilo da mala količina pare izađe. Ono što se zapravo proizvodi je mini ekspres lonac koji kuha povrće pod optimalnim tlakom kako bi se osiguralo da se kuhanje ubrza, ali se vitamini i hranjive tvari zadržavaju, a povrće ostaje hrskavo i ne prepečeno.

Samoventilirajuće vrećice za mikrovalnu pećnicu
Ne postoji jednostavniji način da ponudite kvalitetu hrane kuhane u mikrovalnoj pećnici na pari nego s novim pakiranjima za mikrovalnu pećnicu s samoodzračivanjem. Ove inovativne vrećice pružaju brz i jednostavan način ponovnog zagrijavanja smrznute hrane u mikrovalnoj pećnici parom za poboljšanu svježinu proizvoda. Tvrtka Flair nudi pakiranja za mikrovalnu pećnicu s samoodzračivanjem u prikladnim vrećicama. Strukture filma prilagođene su vašem proizvodu i mogu se ispisati sa svijetlim i živopisnim grafikama za jedinstvene mogućnosti brendiranja.

Flair vrećice za mikrovalnu pećnicu s samoodzračivanjem savršene su za pripremljena jela, umake i druge smrznute artikle. Uz mikrovalne vrećice koje se mogu samoodzračivati, hrana kuhana na pari je hranjivija i ukusnija!
DORA-PAK d.o.o.
    Adresa tvrtke:
    Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB, CROATIA

    Proizvodnja i logistika:
    Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

    Tel.: ++385-1-6623658
    Fax:++385-1-6623657
    Mobilni tel.: ++385-98-317846;
   (098) 267-806
    E-mail: mail@dora-pak.hr  ;
                info@dora- pak.hr

Website: www.dora-pak.hr

Vijesti i ažuriranja

Predbilježite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti DORA-PAK d.o.o.
Predbilježba

Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se izvode na osobnim podacima, bilo automatizirani ili neautomatizirani, kao što su prikupljanje, snimanje, organiziranje, strukturiranje, pohranjivanje, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, pregled, korištenje, otkrivanje, prijenos, širenje ili objavljivanje na drugi način dostupno, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 

Politika se odnosi na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na:  http://data.europa.eu/eli / reg / 2016/679 / oj 

Napravljeno sa
od strane tvrtke DORA-PAK d.o.o. Tim za izradu.