GLATKE I RELJEFNE ROLE I VREĆICE IZRAĐENE OD VRHUNSKOG FOLIJE;
VIŠESLOJNI FOLIJE RAZLIČITIH NAMJENA

VAKUUMSKE VREĆICE ZA SKLADIŠTENJE I
SOUS-VIDE KUHANJE

VAKUMSKI STROJEVI SA VANJSKOM ASPIRACIJOM, STOLNI KOMORNI STROJEVI ZA VAKUM PAKIRANJE; STROJ ZA VAKUUMSKO PAKIRANJE S POKLOPACIMA OD PLEKSIGLASA NA KOTAČIMA:
INDUSTRIJSKI SEKTOR.KOMORNI VAKUMSKI STROJ; KUHALO ZA SOUS-VIDE ; TERMO-ZATVARAČI LADICA.;GENERATOR OZONA;BRZI RAŠLAĐIVAČ

STROJEVI ZA VAKUMSKO PAKIRANJE I GASTRONOMSKA OPREMA

STROJEVI ZA PAKIRANJE I TEHNOLOGIJA PAKIRANJA

STROJEVI ZA PAKIRANJE I AUTMATSKE LINIJE ZA PAKIRANJE; MULTITUBE STROJEVI - ZA STICK PACK; UPA RAPID MAŠINE- RAZLIČITE VRSTE VREĆICA; UPA - PAKIRANJE U SACHET VREĆICE; POLUAUTOMATSKI STROJEVI ZA PAKIRANJE; SUSTAVI KODIRANJA I PRIJENOSA, BAZE PODATAKA, GRAVIRANJE

Back
Next

 

Oslanjanje na digitalnu korisničku podršku

COVID kriza i korisnička podrška - Live Assistance

S obzirom na promjene koje su se dogodile u 2020. godini, zbog ograničenja putovanja i socijalnog distanciranja, povećali smo naš tekući program digitalizacije svih operacija i usluga.
Saznaj više

FAT,SAT i Korisnička podrška- Upravljanje i pomoć putem zaštićenih kanala komunikacije

Kao što je već spomenuto, osnovna provjera FAT-a nemogućnošću normalne cirkulacije ljudi u prvi plan stavlja mogućnost video nadzora, prikupljanja kvalitetnih podataka, kao i izravnu komunikaciju tehničkog osoblja proizvođača opreme i krajnjih korisnika.
Saznaj više

Inspekcija i Praćenje

Inspekcijski nadzor rada opreme i složenih linija kombinira ugradnju običnih i  minijaturnih kamera visokog broja sličica (FPS), ......................
Saznaj više

Pomoć uživo

trenutna komunikacija između inženjera i tehničara

 

Izgradnja lojalnosti kroz svaku interakciju

 

U praksi je moguće i pokušati doći do vaših kupaca na kanalima koje najčće koriste, uključujući e-poštu, glasovne pozive i društvene mreže. Dopunite korisničko iskustvo chatom uživo koji je izvorni za naše platforme.

 

Učinite svoje tehničare produktivnijima tako što ćete omogućiti pravila automatizacije i na mobitelima, sve do unutrašnjost strojeva, i gdje se mogu izvršiti potrebna mjerenja u stvarnom vremenu.

Naši su partneri implementirali nadograđeni sustav Live Assistance kako bi podržali naše kupce u slučaju problema s našim strojevima, osiguravajući učinkovitije rješavanje problema pomoću posebne aplikacije - ili opcionalnih pametnih naočala - koje je moguće postaviti na bilo koji pametni telefon ili tablet u samo nekoliko klikova.

Da biste pristupili usluzi, jednostavno instalirajte aplikaciju na svoj uređaj i dovršite postupak registracije da biste dobili korisnički kod; kupac se zatim kontaktira izravno putem aplikacije i pruža mu se potrebna pomoć.


Otklanjanje grešaka na daljinu

siguran pristup vašim strojevima

Otklanjanje grešaka i mijenjanje parametara na daljinu

Daljinski analizirajte vitalne parametre stroja

Ako je softver Teleservice instaliran na određenom stroju, kupac može daljinski postaviti HMI upravljačku ploču putem sigurne internetske veze.

Nakon uspostavljanja veze, naši tehničari mogu daljinski analizirati vitalne parametre stroja, izvršiti postupke postavljanja / resetiranja i spriječiti potencijalne pogreške koje mogu utjecati na rad stroja.

Ova tehnologija igra vitalnu ulogu u vremenima poput ovih, što nam omogućuje rješavanje slučajnih problema bez posjećivanja kupca. Nadalje, također ubrzava različite procese i nudi značajnu uštedu troškova.


Inspekcija i Praćenje rada

Inspekcijski nadzor rada opreme i složenih linija kombinira ugradnju kamera visokog "framrate" (FPS), kako bi se zabilježili mogući problemi, koji nisu vidljivi uz pomoć teleservisa ili nisu bili rješivi uz "pomoć uživo"!

Kombinacija vanjskih i unutarnjih mini kamera s visokim brojem sličica (FPS), kao i pristup zaštićenim komunikacijskim kanalima, značajno poboljšava mogućnost pronalaska problema, kao i njegovo uklanjanje.

Ovdje podrazumijevamo i inspekcijski nadzor od strane inžinjera i tehničara kod Sekundarne validacije, ali i prilikom poziva korisnika kako za vrijeme garancijskog roka, tako i za vrijeme radnog vijeka strojeva.

 

ROTO_POLNILEC
DORA-PAK d.o.o.
    Adresa tvrtke:
    Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB, CROATIA

    Proizvodnja i logistika:
    Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

    Tel.: ++385-1-6623658
    Fax:++385-1-6623657
    Mobilni tel.: ++385-98-317846;
   (098) 267-806
    E-mail: mail@dora-pak.hr  ;
                info@dora- pak.hr

Website: www.dora-pak.hr

Vijesti i ažuriranja

Predbilježite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti DORA-PAK d.o.o.
Predbilježba

Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se izvode na osobnim podacima, bilo automatizirani ili neautomatizirani, kao što su prikupljanje, snimanje, organiziranje, strukturiranje, pohranjivanje, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, pregled, korištenje, otkrivanje, prijenos, širenje ili objavljivanje na drugi način dostupno, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 

Politika se odnosi na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na:  http://data.europa.eu/eli / reg / 2016/679 / oj 

Napravljeno sa
od strane tvrtke DORA-PAK d.o.o. Tim za izradu.