Prigovori i reklamacije
Tel: +385 (1) 6623658
Mbt: +385-98-317-846
Mail: mail@dora-pak.hr
Radno vrijeme: pon-pet 09:00-16:00h
PODNOŠENJE PISANOG PRIGOVORA
Sukladno članku 10. stavku 3. Zakona o zaštiti potrošača obavještavamo
potrošače da prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo u odnosu na
kupljeni proizvod ili na kvalitetu pružene usluge mogu podnijeti pisanim
putem na adresu: Bani 69A,Buzin 10010 Zagreb ili putem elektroničke
pošte na adresu: info@dora-pak.hr. Na zaprimljeni prigovor dostavit ćemo
pisani odgovor najkasnije u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimanja
pisanog prigovora pa stoga molimo da nam u svom prigovoru navedete
Vašu kontakt adresu za dostavu odgovora.
NAPOMENE:
Svaki proizvod za koji je zaprimljen prigovor dostavlja se u reklamacijski centar na pregled odnosno dijagnostiku, kako bi Prodavatelj mogao valjano postupiti po prigovoru i eventualno uvažiti zakonska prava Kupca.

Ukoliko je naručeni proizvod neispravan u roku 15 dana od primitka narudžbe, reklamirani uređaj ćemo zaprimiti u Instar reklamacijskom centru uz pisani prigovor odnosno zahtjev kupca, kvar dijagnosticirati i napraviti zamjenu ili povrat sredstava. Nakon isteka roka od 15 dana kupca usmjeravamo na ovlašteni servis, u skladu s jamstvenim uvjetima i uputama navedenim u jamstvenom listu.

Ukoliko kupljeni uređaj koji je u kvaru predate Prodavatelju ili u ovlašteni servis, a pritom ne podnesete pisani prigovor odnosno ne obavijestite nas o nezadovoljstvu i zahtjevu za ostvarenjem vaših zakosnkih prava, gubite pravo na podnošenje prigovora i zahtjeva protivno Općim uvjetima poslovanja.

Radi ostvarenja svojih prava, prije poduzimanja bilo kakvih radnji u svrhu ostvarenja tih prava, detaljno pogledajte upute u Općim uvjetima.

Za opće uvjete kliknite na link OVDJE.

 

 

DORA-PAK d.o.o.
    Adresa tvrtke:
    Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB, CROATIA

    Proizvodnja i logistika:
    Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

    Tel.: ++385-1-6623658
    Fax:++385-1-6623657
    Mobilni tel.: ++385-98-317846;
   (098) 267-806
    E-mail: mail@dora-pak.hr  ;
                info@dora- pak.hr

Website: www.dora-pak.hr

Vijesti i ažuriranja

Predbilježite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti DORA-PAK d.o.o.
Predbilježba

Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se izvode na osobnim podacima, bilo automatizirani ili neautomatizirani, kao što su prikupljanje, snimanje, organiziranje, strukturiranje, pohranjivanje, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, pregled, korištenje, otkrivanje, prijenos, širenje ili objavljivanje na drugi način dostupno, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 

Politika se odnosi na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na: http: //data.europa.eu/eli / reg / 2016/679 / oj

Processing of personal data is any process or set of procedures performed on personal data, whether automated or non-automated, such as collecting, recording,

Izrada tvrtke ©DORA-PAK d.o.o. ; Sva prava pridržana.