VAKUMSKE VREĆICE I STROJEVI; TERMOZATVARAČI, SOUSE VIDE KUHALA,...

Sve ovo možete naći na jednom mjestu!

Strojevi za termoformiranje s pokrovnom folijom

Stroj za termoformiranje sa samo jednom stanicom za oblikovanje formata pakiranja

Opis

Ovaj stroj je prikladan za srednje proizvodnje. Ovaj termoformator, zahvaljujući velikoj svestranosti, može se primijeniti u prehrambenoj, industrijskoj i medicinskoj oblasti, a može raditi i s fleksibilnim i s krutim materijalima.
Ovaj stroj se može prilagoditi s nekoliko opcija kao što su registracija ispisa, jedinice za kodiranje, sustavi za doziranje, rezači, in-line fleksografski pisač, kao i dobivanje „Euro utora“ itd.

Stroj za termoformiranje +VAC+MAP sa stanicom za predgrijavanje filma i stanicom za oblikovanje konačnog oblika

Opis

Mogu se koristiti sa širokim spektrom termoform filmova, uključujući fleksibilne, krute i pjenaste materijale. Mogu se koristiti svi standardni materijali za brtvljenje kao što su plastika, medicinski papir i tyvec. Ostale opcije uključuju rezanje oblika, tiskanu gornju foliju, jedinice za kodiranje, sustave za ispis i označavanje u liniji, in-line sustave za doziranje/punjenje.

Stroj za termoformiranje sa SKIN pakiranjem

Opis

Korištenjem posebne folije za skupljanje, sustav pakiranja čini svojevrsnu nevidljivu kožu oko proizvoda i tako zadržava njegov prirodni svježi izgled. Brtvena folija može stati oko oblika proizvoda bez oštećenja samog proizvoda, čak i kada je sadržaj viši od ruba ladice. Rezultat daje drugačiji izgled pakiranju. Svježina proizvoda je izuzetno duga, zbog korištenja materijala visoke barijere uz visok stupanj vakuuma.

Na cijeloj površini posude dolazi do lijepljenja gornjeg i donjeg filma: na taj se način zaustavlja otjecanje tekućine (krv, voda, iscjedci) oko proizvoda. Tipične primjene su: svježe meso, meso peradi, riba, plodovi mora, gotova jela, sir, paštete.

Galerija proizvoda

DORA-PAK d.o.o.
    Adresa tvrtke:
    Šćitarjevska 44; 10000 ZAGREB, CROATIA

    Proizvodnja i logistika:
    Bani 69 A, 10010 ZAGREB, CROATIA

    Tel.: ++385-1-6623658
    Fax:++385-1-6623657
    Mobilni tel.: ++385-98-317846;
   (098) 267-806
    E-mail: mail@dora-pak.hr  ;
                info@dora- pak.hr

Website: www.dora-pak.hr

Vijesti i ažuriranja

Predbilježite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti DORA-PAK d.o.o.
Predbilježba

Obrada osobnih podataka je svaki postupak ili skup postupaka koji se izvode na osobnim podacima, bilo automatizirani ili neautomatizirani, kao što su prikupljanje, snimanje, organiziranje, strukturiranje, pohranjivanje, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, pregled, korištenje, otkrivanje, prijenos, širenje ili objavljivanje na drugi način dostupno, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 

Politika se odnosi na sve usluge DORA-PAK d.o.o. koje uključuju aktivnosti obrade osobnih podataka u kojima DORA-PAK d.o.o. voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka dostupna na: http: //data.europa.eu/eli / reg / 2016/679 / oj

Processing of personal data is any process or set of procedures performed on personal data, whether automated or non-automated, such as collecting, recording,

Izrada tvrtke ©DORA-PAK d.o.o. ; Sva prava pridržana.